Bevonó rendezvény

A projekt azonosítószáma: EFOP-1.8.9-17-2017-00002

A támogatási intenzitása: 100%

     

2017. december 1-jén kezdetét vette az EFOP-1.8.9-17-2017-00002 azonosítószámú, „Legyen más a szenvedélyed! 2 – Prevenciós program megvalósítása Baranya megyében” című projekt.

A projekt Bevonó rendezvénye 2018. március 23-án 14 órától került megrendezésre a Pécsi Laterum Hotelben, melyen több mint 200 nevelt gyermek és kísérő kolléga vett részt. A bevonó esemény célja volt, hogy megismertesse az érintettekkel a projekt törekvéseit, érdekeltté tegye őket a programokban való részvételben, megválaszolja az esetlegesen felmerülő projektspecifikus kérdéseket. Ennek megfelelően a projekt szakmai vezetője, Biró Andrea és a projektmenedzsere, Kozma Noémi röviden bemutatták az elkövetkező időszakban várható programokat, és kérték a jelenlévők aktív közreműködését. A rendezvény informatív jellege mellett játékos feladatokkal, kvízzel és totóval, kézműves sarokkal, csapatjátékkal, valamint zenés mulatsággal, finomságokkal és tematikus ajándékokkal várta a kicsiket és nagyokat egyaránt.

A rendezvény sikerét és a projekt iránti fokozódó érdeklődést jelzik a gyermekek és felnőttek pozitív visszajelzései és a nagy létszámú részvételi arány.

Bevonó_meghívó_javított