Adventi ünnepség Budapesten

A tél beköszöntével a Pécsi Gyermekotthon neveltjei egy fantasztikus baráti kör által szervezett gyermekrendezvényre kaptak meghívást.

A december 9. napján megrendezésre kerülő esemény helyszíne a mesés étterem, a budapesti Vintage Garden volt. A szervezők kedvessége, minden apró részletre kiterjedő figyelme fogadott bennünket a program napján. Támogatóink a karácsony közeledtével egy életre szóló élménnyel szerették volna megajándékozni neveltjeinket.

A gyermekek izgatottan várták a nap fénypontját, többségük kedvencét, Molnár Ferenc "Caramelt". Az énekes előadta a legismertebb dalait, amit a gyerekek kívülről fújtak. Utána lehetőségük nyílt fotózkodni, autogramot kérni, és Caramel szívesen tett eleget kéréseiknek.

Közben ínycsiklandó, a ház készített finomságokkal kényeztettek bennünket vendéglátóink.

A neveltek a szervezők mellett olyan nemes lelkű emberekkel találkozhattak, akik szívügyüknek tekintik a nehéz sorsú gyermekek megsegítését: Dukai Regina, Cserpes Laura, Varga Roland, és Csapó Krisztina is tiszteletét tette az eseményen.

Nagyon szépen köszönjük a két főszervezőnek, Koleda Petrának és a házigazdának, Dömének, hogy a legnagyobb türelemmel, szeretettel vették körbe neveltjeinket, a precíz szervezést, és hogy a barátaikkal összefogva ilyen csodálatos napot kaptunk tőlük!

  ÁLDOTT, BÉKÉS KARÁCSONYT kívánnak a Pécsi gyermekotthon neveltjei és dolgozói!   Fischerné Trombitás Kinga Fejlesztőpedagógus

Képek az eseményről

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük