Karácsonyi Ünnepség Baranya MGYK-ban

kezdőDecember 19-én az intézmény vezetősége színvonalas ünnepség keretében mondhatott köszönetet a kollégák egész éves kitartó és elhivatott munkájáért, majd egy közös karácsonyváró ebéddel vendégelhette meg a szakembereket. A Baranya Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat szakmai stábjának hagyományos karácsonyi ünnepsége a Magtár Látogatóközpontban került megrendezésre közel 200 munkatárs részvételével. Az esemény során Biró Andrea intézményvezető asszony, valamint dr. Tóth Gabriella és Sinkó Szilárd intézményvezető-helyettesek összegezték az év tanulságait, majd oklevéllel díjazták a kiemelkedő munkát végző kollégákat. Két szakmai elismerő oklevél átadásra is sor került a gyermekek által készített ajándékok kíséretében. 2018-ban a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar, Polgári Jogi Tanszék, Családjogi és Szociális Jogi Csoportjának, valamint a régió motoros önkénteseinek, az intézmény Motoros Barátainak töretlen és önzetlen támogatását ismerte el és jutalmazta a Baranya MGYK kollektívája.

Az ünnepséget egy közös ebéd koronázta meg sok ízletes falat és finom desszert kíséretében. A rendezvény lehetőséget teremtett a kötetlen időtöltésre, az oldott, kellemes beszélgetésekre is.

A Baranya MGYK intézménye ezúton is Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kíván minden kedves kollégának, támogatónak és segítőnek!

Képek az eseményről

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.