Luca-napi ünnepség a Baranya MGYK-ban

kezdőképImmár 13. alkalommal került megrendezésre a Baranya Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat Luca-napi mulatsága. A gyermekek és kollégák által közkedvelt rendezvénynek a Papnövelde utcai díszterem adott otthon december 7. napjának délutánján. A hagyományokhoz híven vidám programok, színes előadások és ajándékok várták a fiatalokat. Biró Andrea intézményvezető asszony köszöntőjét követően gyermekműsor és meglepetés előadás szórakoztatta a jelenlévőket, majd Boszorkány szépségverseny, vacsora és táncmulatság gazdagította a mozgalmas napot.

Az ünnepséget nagy készülődés előzte meg, a kollégák becsomagolták az ajándékokat, a gyermekek gyakorolták az előadásukat, mindenki a szép ruháját és jókedvét vette elő. A munkatársak a gyermekek segítségével ízletes sülteket, salátákat és süteményeket is készítettek, így a bőséges és finom vacsora sem maradhatott el. Idén is színes műsort adtak a szakmai egységek, énekkel, verssel, tánccal mutatkoztak be a gyermekek. A Komlói Fekete Láng Táncegyüttes nagyszerű meglepetés-produkcióval nyűgözte le a jelenlévőket, táncra és éneklésre csábította a kicsiket és a nagyobbakat egyaránt. A Boszorkány szépségverseny boszorkányai elvarázsolták a szavazó közönséget, így a választás az előző évekhez hasonlóan most is nagyon nehéznek bizonyult. A három legmeggyőzőbb boszorka értékes ajándékban részesült. Az előadásokat és a felvonulást követő buliban DJ Szicsa biztosította a zenét, fokozta a jó hangulatot.

A Luca-napi mulatságról természetesen senki sem távozott üres kézzel, minden szakmai egység válogatott adománycsomagot vehetett át a Baranya MGYK támogatóinak jóvoltából.

Képek az eseményről

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.